Hanki ilmalämpöpumppu ja säästä energiakuluissa

On monta syytä, miksi ilmalämpöpumpun hankinta kannattaa. Sen vuoksi laite löytyy yhä useamman suomalaisen kodista.

PIA-Heat Tmi asentaa ilmalämpöpumput Pirkanmaan alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Asennamme Hitachi-, Innova- ja Daiki-merkkiset ilmalämpöpumput yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille. Meillä on LVI-töistä pitkä, yli 40 vuoden kokemus.

Tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen

Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti omakotitalojen, kesämökkien ja muiden tilojen lämmittämiseen ja viilentämiseen. Pumppu toimii sekä ilmastointilaitteena että kosteudenpoistajana, minkä ansiosta kesähelteillä asumismukavuus paranee ja talvipakkasilla energiankulutus pienenee.

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa, jonka se muuttaa miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi. Olipa kiinteistösi lämmitysjärjestelmä mikä tahansa, tuo ilmalämpöpumppu säästöä. Suurimmat säästöt saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Ilmalämpöpumppu sopii asennettavaksi kaikkiin tiloihin, niin uusiin kuin vanhoihin. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Pyydä tarjous asennuksesta puhelimitse tai kotisivujemme lomakkeella. Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi,  niin otamme sinuun yhteyttä.