Hanki ilmalämpöpumppu ja säästä energiakuluissa

On monta syytä, miksi ilmalämpöpumpun hankinta kannattaa. Sen vuoksi laite löytyy yhä useamman suomalaisen kodista.

PIA-Heat Tmi asentaa ilmalämpöpumput Pirkanmaan alueella ja sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Asennamme Hitachi-, Innova- ja Daiki-merkkiset ilmalämpöpumput yksityisasiakkaille ja taloyhtiöille. Meillä on LVI-töistä pitkä, yli 40 vuoden kokemus.

Tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen

Ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti omakotitalojen, kesämökkien ja muiden tilojen lämmittämiseen ja viilentämiseen. Pumppu toimii sekä ilmastointilaitteena että kosteudenpoistajana, minkä ansiosta kesähelteillä asumismukavuus paranee ja talvipakkasilla energiankulutus pienenee.

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa, jonka se muuttaa miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi. Olipa kiinteistösi lämmitysjärjestelmä mikä tahansa, tuo ilmalämpöpumppu säästöä. Suurimmat säästöt saavutetaan suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Ilmalämpöpumppu sopii asennettavaksi kaikkiin tiloihin, niin uusiin kuin vanhoihin. Meiltä saat aina asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Pyydä tarjous asennuksesta puhelimitse tai kotisivujemme lomakkeella. Ota yhteyttä!

daikin hitachi

Pyydä tarjous!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

PIA-Heat Tmi
Varikonpolku 9
36240 KANGASALA

Y-tunnus: 2460245-2
Puh: 0400 633 442

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

PIA-Heat Tmi:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.